Bokslepp med Siril Thorsen (middagstilbod før arrangementet) onsdag 16.10.22

Arrangementet er i samarbeid med Vik Bibliotek, og dei skriv følgjande:

Me startar med eit musikalsk innslag frå kulturskulen.

Når haustmørket senkar seg og temperaturen fell kan det kanskje freiste med ei god krimbok!

Lærar og forfattar Siril-Elisabeth Haaland Thorsen vaks opp i Vik i Sogn, men er i dag busett med mann og fem barn i Fosnavåg i Herøy kommune.

«Gemini» er den første krimboka Siril Thorsen har skrive. Handlinga i boka er lagt til vakre Vik i Sogn.

Solveig Feden jobbar som kommunepsykolog i Vik i Sogn. Ho har lagt bylivet i Bergen bak seg etter samlivsbrotet, og satsar alt på ein ny start i ei ukjent bygd der alle kjenner alle og eit rykte har lynets fart.

Ein kveld vert ein 17 år gamal gut funnen drepen ved Verket.
Som ein del av kriseteamet vert Feden innkalla, og den ferske lensmannen Tøger Baade oppdagar raskt at ho sit på ein kompetanse som er heilt avgjerande for saken. Er det ein tilfeldigheit at den drepne var ein tvilling, og kvifor føler Feden at drapsmannen er lokal?

Under overflata viser det seg at bygda har mange mørke rom som fleire av innbyggarane jobbar hardt for å skjule, og kommunepsykologen viklar seg inn i ein historie som går over 40 år tilbake i tid, ein historie som set det kristne samspelet til bygda på prøve.

Velkommen til ein interessant krimkveld i haustmørket!

Lyst på MIDDAG før arrangementet?
I samband med arrangementet "Bokslepp med Siril Thorsen" har vi følgjande tilbod:
Buffè med kyllingfilet i sennepsaus, potetmos og salatmiks. Til dessert serverer vi eplekake m/ kremfløyte samt moltekrem. Kr 350 inkludert kaffi. Vi har også ordinær meny for dei som ønskjer det. Ring 57 69 65 50 for bordbestilling, innan tysdag 25.10.