Konsert med Helga Farestveit fredag 2. september kl 20:00

Eit musikalsk teaterspel på tre kvarter, med kjende og ukjende melodiar, med vaskekost og vindaugspuss.

Året er 1959. Vi møter Kari og Nora, to husmødre som har flytta frå Vestlandet til Oslo. Den eine lever sitt eksotiske liv på Teaterkafeen, den andre er ei nokså normal husmor for si tid: Travel, nøysam og oppteken av at heimen skal skine av både reinslegheit og glede.

 Kr 300 pr billett. Førehandssal frå fredag 26. august.

Medverkande:

Husmor Kari: Helga farestveit (song og teater)

Husmor Nora: Nora Klungresæter (piano)

 Regi: Beate Eriksen

 Idè og manus: Helga Farestveit

 

Bordbestilling muleg:

Kan bestille bord dersom ein ønskjer middag. Oppmøte seinast kl 18:00 og spiseplikt.

 

Om:

Helga Farestveit er ein norsk songar og skodespelar, busett i Oslo. Ho er oppvaksen i Sogndal og har si klassiske musikkutdanning frå Universitetet i Agder. Helga har medverka i ei rekkje konsertar og produksjonar i både inn- og utland og er i dag ein etterspurt songar og konferansier på frilansmarknaden. Ho er ein allsidig songar- og scenekunstnar som gjerne blandar sjangrar i sitt uttrykk.

 

Nora Klungresæter kjem frå Bremanger og bur i dag i Oslo. Ho har gått musikklinja på Sandane og har sin bachelor i klassisk piano frå Norges musikkhøgskule. I dag jobbar Nora som frilans pianist, klaverpedagog og har fleire spanande prosjekt gåande.

 

Helga og Nora byrja å spele saman vinteren 2022. I juli same år sette dei opp, under stønad frå Oslo kommune, tre førestellingar i Oslo med stor suksess. No er dei stolte over å kunne presentere «En husmors lengsler» på heimebane på Vestlandet.

 

Hjartleg velkomne 😊